RSS

Tag Archives: #review

Dragon Ball Super Is Coming!

Found it in 9gag comments. Good news dor Dragon Ball fans out there!!πŸ‘³πŸ‘ΏπŸ‘΄πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸŒ”πŸ™ˆπŸ™‰βš‘οΈπŸ·πŸ‰πŸ‰πŸ²πŸŒœπŸ‡―πŸ‡΅

View on Path

 
Leave a comment

Posted by on May 1, 2015 in Uncategorized

 

Tags: , , ,

Watching The Cobbler

Twist ceritanya bagus. Tapi dengan syarat, asal suka sama Adam Sandler. Kalo ga suka? 15 menit pertama bakalan matiin film ini… Atau tertidur kayak istri saya.. Hahaha..

Watching The Cobbler with Elsya

View on Path

 
Leave a comment

Posted by on April 29, 2015 in Uncategorized

 

Tags: , , ,

Watching Jupiter Ascending in midnight 3D

imageSo, after watching Jupiter Ascending, the only thing in my head was WACHOWSKI BROTHERS IS FREAKING CRAZY!!!!!
It’s like The Matrix Trilogy wasn’t enough to hold their wild imagination.
Another thing that make this film got so many good review is, Wachowskies can make Loki in Thor movie pee! Yes, Balem is new Loki for fucking sure! (Shit, Eddy Redmaune’s character is so fucking awesome!)
Dan lanjutannya itu sih, selain saya perhatiin otot2 gemesnya Channing Tatum, body aduhaynya si Mila Kunis ga terlalu di expose di film ini seperti di film2 mbakyu Mila lainnya (kecuali waktu pake baju dari Kalique😍😍)

Yang suka sama film full action and full unexpected fight ala2 Wichowski ga bakalan kecewa. Yakin saja. 9/10.tapi saya potong jadi 8 karena adegan ciuman Mila dan Tatum di skip dua kali karena LSF mengira ciuman bisa bikin hamil yang nonton.
Sekian!

Watching Jupiter Ascending

View on Path

 
Leave a comment

Posted by on February 11, 2015 in Uncategorized

 

Tags: , , , ,

 
Cenayang Film

Cenayangin yang pengen dicenayangin

#timpakul

[restart]

RINTIHAN PAGI BISIKAN SENJA

pada segalamu, cinta tak kutakar lagi.

linimasa

karena internet butuh lebih banyak hati

rindut.com

<the dot com version of her>

Opera Aksara

Kata adalah pengendali realita

The_amink

And the story continue.......